Stel ons een vraag

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een email naar info@wabbo.nl

Je bestelt bij Wabbo en hierin treed Wabbo op als een tussenpartij. Wanneer je bij ons bestelt dan wordt de bestelling direct doorgezet naar de aanbieder en deze gaat ermee aan de slag.

Nee, alle aanvragen worden direct doorgezet en daarmee is de levertijd dus precies hetzelfde als wat de aanbieder normaal gesproken hanteert

Door bij het afrekenen een bericht bij de notities in te vullen, zorgen wij ervoor dat dit ook bij de aanbieder aankomt. Zij zullen dit dan vervolgens bij de cadeaubox doen.

Tuurlijk! Je kunt zelf bepalen waar je de cadeaubox heen wilt sturen. Dit kan dus direct naar de gelukkige of je stuurt hem eerst naar jezelf zodat je hem daarna persoonlijk kan geven 🙂 

Alle bestellingen die geplaatst worden vallen onder de algemene voorwaarden van de desbetreffende aanbieder. Wanneer je niet tevreden bent of een product graag wilt retourneren dan kan dat gemakkelijk via deze partij. Je krijgt ook altijd een bestelbevestiging van de aanbieder waarmee je eventueel contact op kan nemen. 

Winkelwagen