Waarom andere je voorgingen!

Iedereen kent de stress die gepaard gaat met het vinden van het perfecte cadeau voor de talloze verjaardagen en andere speciale evenementen. De last-minute paniek en keuzestress kunnen het plezier van het geven volledig overschaduwen. Bij Wabbo begrijpen we deze uitdaging maar al te goed.

 

 

Daarom hebben we dé oplossing: prachtige producten van ondernemers met een passie voor hun vak. Door dit cadeau te geven laat je iemand kennis met nieuwe dingen en de verhalen achter deze ondernemingen.

Steun lokale ondernemingen

Vanuit Wabbo willen we in het bijzonder de lokale ondernemingen met passie voor het vak meer onder de aandacht brengen. Je vindt hier alleen Nederlandse bedrijven die hun producten zelf produceren of afnemen van zorgvuldig geselecteerde producenten. Hierbij willen we graag de toeleveringsketen zo kort mogelijk houden, wat ook weer goed is voor het milieu. 

 

Door echt de verhalen te vertellen achter de bedrijven en hun producten nemen we je mee in de visie, het ontstaan en de ontwikkeling van de verschillende ondernemingen.

Geef een persoonlijk cadeau

Bij een cadeaubox is persoonlijk vaak niet het eerste waar je aan denkt. Bij Wabbo doen we dit anders. Door niet zelf producten in te kopen maar de producten van andere ondernemers aan te bieden, heb je veel meer keuze en kun je dus iets kiezen wat echt bij diegene past. De ontvanger krijgt hierdoor een cadeautje met een verhaal wat echt bij diegene past.


Daarnaast worden bij veel van de boxen ook handgeschreven kaartjes toegevoegd. Schrijf je bericht in de notities bij het afrekenen wanneer je dit ook wilt!

Winkelwagen