Hét platform voor een
creatief cadeau

Wat maakt het zo bijzonder?

Bij Wabbo staat de lokale ondernemer centraal. Wij kopen zelf geen producten in maar bieden andere bedrijven de kans om hun producten aan te bieden. Hierin zijn we altijd opzoek naar Nederlandse ondernemingen met unieke product-

en om hun kwaliteitsproducten een groter publiek te laten bereiken. Wanneer je een cadeau bij Wabbo koopt, dan support je dus indirect deze bedrijven met het blijven uitvoeren van hun passie. 

 

De bedrijven die op het platform staan worden zorgvuldig door ons geselecteerd en hebben allemaal één ding gemeen, ze hebben een product met een verhaal en passie voor hun vak. Hierdoor kunnen we bij Wabbo producten aanbieden uit allerlei verschillende categorieën maar toch kwaliteit garanderen.

 

 

Dus wil je iemand een keer op een creatieve manier verrassen en kennis laten maken met nieuwe producten?

 

Geef dan snel een heerlijk cadeau via Wabbo!

Steun lokale ondernemingen

Doordat onze cadeauboxen met zorg zijn samengesteld door lokale Nederlandse ondernemers, steun je de lokale economie en verminder je je ecologische voetafdruk.

Nooit meer cadeau stress!

Het blijft altijd weer lastig om met een leuk cadeautje te komen. Via Wabbo heb je hier geen last meer van! Kies een box uit en verras iemand met echt creatief cadeau.

Maak kennis met kwaliteitsproducten

Alle producten die op Wabbo staan hebben een verhaal en zijn zorgvuldig geproduceerd of geselecteerd. Hierdoor weet je zeker dat je altijd een mooi product hebt.

Geef een bon cadeau!

Wanneer je het even niet zeker weet

Wat onze klanten zeggen

Echt een heel leuk cadeau om te geven! Een keer eens wat anders dan een standaard kaart of doos chocola.
Iris
Het bestellen ging echt super makkelijk en het cadeau werd binnen 2 werkdagen geleverd. Helemaal top!
Esther
Mijn vriendin vond het zo leuk dat ze er zelfs een persoonlijk kaartje bij kreeg. Echt een aanrader.
Paulo
Winkelwagen